twev
Answered

Discover answers to your questions with Westonci.ca, the leading Q&A platform that connects you with knowledgeable experts. Connect with professionals ready to provide precise answers to your questions on our comprehensive Q&A platform. Get immediate and reliable solutions to your questions from a community of experienced professionals on our platform.

Can someone turn it into french please.

To prepare this recipe we need:
1 kg of lamb
1 kg yogurt
2 tablespoons flour
3 eggs
a little butter
2 tablespoons rice
salt
Preparation: Put the meat in a casserole, salt it, add a little butter, two tablespoons of rice, 1 glass of water. Cover the pan with aluminum foil and put it in the oven at 220 degrees. Once half of the baking time has elapsed, remove the aluminum foil.
Meanwhile, in a bowl, mix three eggs, add a little salt and 2 tablespoons of flour, mix well so that the flour does not become a grain and add about 1 kg of yogurt.
Transfer the ingredients to a saucepan, after adding a little broth and put on the fire until it boils, mix with a spoon all the time.
Add the yoghurt mixture to the meat casserole, let all the ingredients cook with each other until they get a golden color, about 45-50 minutes.

Sagot :

Answer:

Pour préparer cette recette, nous avons besoin de:

1 kg d'agneau

1 kg de yaourt

2 cuillères à soupe de farine

3 oeufs

un peu de beurre

2 cuillères à soupe de riz

sel

Préparation: Mettez la viande dans une cocotte, salez-la, ajoutez un peu de beurre, deux cuillères à soupe de riz, 1 verre d'eau. Couvrir la casserole de papier d'aluminium et mettre au four à 220 degrés. Une fois la moitié du temps de cuisson écoulée, retirez la feuille d'aluminium.

Pendant ce temps, dans un bol, mélangez trois œufs, ajoutez un peu de sel et 2 cuillères à soupe de farine, mélangez bien pour que la farine ne devienne pas un grain et ajoutez environ 1 kg de yaourt.

Transférer les ingrédients dans une casserole, après avoir ajouté un peu de bouillon et mettre le feu jusqu'à ébullition, mélanger avec une cuillère tout le temps.

Ajouter le mélange de yaourt à la casserole de viande, laisser tous les ingrédients cuire les uns avec les autres jusqu'à ce qu'ils prennent une couleur dorée, environ 45 à 50 minutes.