Welcome to Westonci.ca, where curiosity meets expertise. Ask any question and receive fast, accurate answers from our knowledgeable community. Join our Q&A platform and connect with professionals ready to provide precise answers to your questions in various areas. Discover detailed answers to your questions from a wide network of experts on our comprehensive Q&A platform.

Read the passage. Then, answer the question that follows.

Jack London led one of the most exciting and adventurous lives any writer has ever had. As a teenager, he bought a boat and sailed along the California coast. Later, he went on a camping trip through the United States and Canada. In 1897, he joined the gold rush to the Klondike. In addition to writing novels and stories, London worked as a war correspondent and sailed in the Caribbean and the South Seas.

Which of the following details reveals the writer's attitude about the subject?

a one of the most exciting and adventurous lives
b through the United States and Canada
c joined the gold rush to the Klondike
d worked as a war correspondent


Sagot :

Answer:

A

Explanation:

The subject is the story is the main person, place, or thing that is talked about and described. With Jack London being the main character in the passage, the one that describes his life and his personality is A) One of the most exciting and adventurous lives